Revistes

Logo serra d'or

Serra d'Or 775-776. Juliol-agost 2024


D1775.jpg

 

La revista “Serra d’Or” es va iniciar l’any 1955 i, amb la seva orientació actual de publicació d’alta cultura, va començar l’activitat a finals de 1959.

Des d’un principi, es va proposar crear un espai eficaç de diàleg i col·laboració, oferint les seves pàgines a un nombre extraordinari de col·laboradors, de procedències ideològiques molt diverses i amb un temari molt ampli: religió i pensament, opinió, política, economia, arts plàstiques, llengua i literatura, disseny, arquitectura i urbanisme, teatre, cinema, televisió, crítica literària, etc. La revista ha fet possible la incorporació dels estudiosos més joves a un mitjà de difusió cultural d’un prestigi reconegut, i ha contribuït a una renovació en general dels esquemes de la crítica, tant literària com artística i, de manera especial, en el camp musical, del teatre i del cinema i la televisió.

En aquests darrers anys ha pres una nova empenta, visible en la puntualitat d’aparició, en la renovació dels col·laboradors i en l’edició dels temes.
Tot plegat en fa una revista molt atraient en el seu gènere arreu dels Països Catalans…

 

Mapa dels establiments on podeu trobar la revista Serra d’Or!

 

Aquesta revista ha rebut un ajut de la Secretària de Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya. I ha estat publicada amb una subvenció del Ministerio de Cultura y Deporte-Dirección General del Libro, del Còmic y de la Lectura.