Títols

Qi Gong. La saviesa del Wu Wei

ISBN: 978-84-9883-844-2
Data de publicació: 25/05/2016
Nombre de pàgines: 160
Col·lecció: Qi Gong

Qi Gong. La saviesa del Wu Wei considera tres conceptes, Qi Gong, Wu Wei i Saviesa, que guarden sintonia, la qual es pot exercitar fent Qi Gong en la seva consideració més plena.
Qi Gong, l'art de cultivar el Jing (l'essència), el Qi (energia del dia a dia, recuperable amb la nutrició i el descans) i el Shen (l'ànima, l'esperit, la consciència, la vitalitat integral) que s'allotja en el cor.
Wu Wei, filosofia del No Fer, del Fer sense Fer, de la fluïdesa, del seguir el curs natural de les coses, de descansar en la naturalesa original.
Saviesa, ens apropa a la Realitat i té característiques de: coneixement just de les coses, veure el que mostra la Natura, què ens revela la consciència, la noblesa del cor, la unitat de l'esperit propi i l'Esperit Universal i el raonament que no fragmenta i té una mirada i voluntat de comprensió de la unitat de tot, presència del ser i presència Divina.
Els tres conceptes Qi Gong, Wu Wei i Saviesa, s'harmonitzen en un denominador comú que la persona pot exercitar fent Qi Gong, per a la seva fortalesa física, felicitat i camí interior.