Títols

Història de Montserrat. Edició de luxe

60,00
No disponible
ISBN: 978-84-9883-286-0
Data de publicació: 15/07/2010
Nombre de pàgines: 454
Matèria: Història, Montserrat

Edició de luxe en un volum, en el qual Josep Massot i Muntaner revisa i posa al dia la història apareguda per primer cop el 1931, escrita pel futur cardenal Anselm M. Albareda.
El 1931 el pare Anselm M. Albareda, arxiver del monestir i aviat prefecte de la Biblioteca Vaticana i més endavant cardenal, va escriure la primera història moderna de Montserrat, excel·lent resum, bellament escrit i a partir de documentació de primera mà, de les vicissituds del monestir i del santuari al llarg dels gairebé mil anys de la seva existència.
Aquesta obra, reeditada sovint i convertida en un autèntic clàssic, va ser posada al dia per un altre monjo de Montserrat, Josep Massot i Muntaner, el 1972 i el 1976. Ara us n?oferim una nova versió, molt millorada i ampliada, tenint en compte l'extensa bibliografia que ha aparegut durant els darrers anys i el coneixement directe de l'autor dels segles XIX i XX i del començament del segle XXI. Completen l'obra un conjunt de fotografies a tot color i en blanc i negre. Enquadernació amb ras de seda, estampada en or i amb un estoig que protegeix el volum.