Títols

Ensenya’m a menjar bé

14,60 
ISBN: 978-84-9883-779-7
Data de publicació: 31/08/2015
Nombre de pàgines: 142
Col·lecció: Créixer

El teu fill té problemes de sobrepès? O, en canvi, és dels que no vol tastar pràcticament res? Et costa que mengi fruita i verdura? Et fa patir que això li pugui provocar problemes de salut? Vols saber què pots fer per aconseguir que el teu fill tingui uns bons hàbits alimentaris?

El punt clau per aconseguir que el teu fill adquireixi uns hàbits saludables és implicar-lo en tot el procés alimentari, des d'assolir coneixements bàsics de nutrició fins a saber elaborar el menú setmanal, fer la llista de la compra, anar al mercat, cuinar i, finalment, gaudir d'un bon àpat en família.

Per això en aquest llibre hi trobaràs idees, exemples, receptes i exercicis que podràs aplicar al teu dia a dia i et donarà les pautes necessàries per tal que puguis ajudar el teu fill a menjar de manera saludable i equilibrada.

Amb aquesta educació nutricional i alimentaria estàs posant al seu abast les eines necessàries per tal que quan sigui adult sigui capaç d'escollir la seva pròpia alimentació de manera saludable i que això li aporti dosis importants de benestar i salut. En definitiva, l'estàs ajudant a créix..