Instrucció breu i útil per los cuiners principiants segons lo estil dels carmelites descalços. Receptari de cuina conventual del segle XVIII
0 comentari/s Visitat 2666 Cops
ISBN: 978-84-8415-637-6
Data de publicació: 01/10/2004
Nombre de pàgines: 272
Col·leció: Biblioteca Serra d'Or
Matèria: Antropologia

PVP : 12.50 €

Material Didàctic
Resum

Una alimentació senzilla, sana i natural, basada en els productes i les tècniques de la cuina tradicional catalana, i amanida amb la saviesa antiga dels frares. Tot això es pot trobar en el receptari de Francesc del Santíssim Sagrament, carmelita descalç i cuiner a final del segle XVIII i principi del XIX.


Comentari/s
0 Comentari sobre :Instrucció breu i útil per los cuiners principiants segons lo estil dels carmelites descalços. Receptari de cuina conventual del segle XVIII »

Participa i escriu el teu comentari!

Escriu el teu comentari a continuació. Necessites ser membre per poder fer-ho Registra´t A la nostra web o Inicia sessió.