Veus. Curs de català. Llibre del professor. Nivell 1
0 comentari/s Visitat 11048 Cops
ISBN: 978-84-8415-744-1
Data de publicació: 11/06/2006
Nombre de pàgines: 80
Format: llibre
Col·lecció: Veus
Matèria: Ensenyament

Portada en alta resolució:

PVP : 0.00 €

Material Didàctic

Si us plau, per poder descarregar-se gratuītament el curs, empleneu el formulari amb les vostres dades personals
(*)Dades obligatòries.

Dades a emplenar


* Nom:
* Correu electrònic:
Professor:

NoAVÍS LEGAL: Segons el que estableix la normativa vigent sobre la Llei Orgànica 15/199 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les vostres dades personals s’integraran en els nostres fitxers de clients registrats a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades sota la titularitat de Publicacions de l’Abadia de Montserrat, S.A., c/ Ausiàs Marc, 92-98, 08013 Barcelona, telèfon 932450303, a/e: pamsa@pamsa.cat, amb la finalitat de gestionar les vostres comandes i subscripcions i de fer-vos arribar publicitat i ofertes dels nostres productes o serveis. Així mateix, podrà comunicar aquestes dades a empreses afins al Grup, que, en funció de l’activitat que desenvolupin, us podran informar sobre els nostres productes editorials. En aquesta mateixa adreça podreu exercir els drets d’accés, cancel·lació, rectificació i oposició, així com el dret d’oposar-vos a qualsevol dels tractaments informats.
Resum

Conté una introducció on s’explica la metodologia, l’estructura i el maneig de tots els materials que componen Veus 1, i les explicacions, unitat per unitat i activitat per activitat, del Llibre de l’alumne. En les explicacions per a cada activitat se n’explica l’objectiu, algunes observacions relacionades amb trets importants o conflictius, lingüístics o socioculturals, i el desenvolupament o els passos a seguir per resoldre l’activitat. En algunes activitats es fan suggeriments d’activitats complementàries i s’adjunten materials addicionals. Finalment, s’hi indiquen els números dels exercicis del Llibre d’exercicis relacionats amb cadascuna de les activitats i els punts de la Gramàtica als quals es pot acudir o a què es pot adreçar els alumnes. Si les activitats tenen una solució, aquesta es dóna al final del desenvolupament de l’activitat.Introducció
Unitat 1. Jo sóc així
Unitat 2. Ciutats i gent
Unitat 3. De sol a sol
Unitat 4. A casa meva o a casa teva?
Unitat 5. La nostra història
Unitat 6. Quina gana!
Comentari/s
0 Comentari sobre :Veus. Curs de català. Llibre del professor. Nivell 1 »

Participa i escriu el teu comentari!

Escriu el teu comentari a continuació. Necessites ser membre per poder fer-ho Registra´t A la nostra web o Inicia sessió.