La saviesa del Wu Wei
0 comentari/s Visitat 3419 Cops
ISBN: 978-84-9883-844-2
Data de publicació: 01/06/2016
Nombre de pàgines: 160
Format: llibre
Col·lecció: Qi Gong

Portada en alta resolució:

PVP : 17.00 €

Material Didàctic
Resum

El llibre tracta de mostrar que el Qi Gong ofereix un mitjà d'exercici espiritual, si es practica amb atenció de la ment al cos, amb obertura  de la ment i l’esperit a la Unitat del tot, a l’Esperit de l’Univers, a l’Energia Universal, a Déu.
Si a més, el Qi Gong es practica des de la filosofia del WW llavors el QG entra en la saviesa del:  no sóc l’origen, no sóc la causa, no sóc la solució. No sóc l’aire que mou, però, el QG em permet col·locar la vela per alinear-me amb     l´AIRE (l’ESPERIT, l ‘UNIVERS, DÉU ) i navegar amb l’ànima.
 
Explicació del significat i filosofia del Qi Gong.
Qi o Chi, o Txi és un concepte xinès que per ells significa alè vital, flux vital, força vital. L’ideograma Qi conté una part densa i una part subtil. El consideren com un contínuu entre el visible i l’invisible, entre el tangible i l’intangible, entre el material i l’immaterial. De difícil traducció literal a Occident.
El concepte energia s’utilitza a Occident i recull molt bé, el que per la Medicina Tradicional Xinesa  ( MTX ) significa el Qi.Així que podem parlar d’energia vital.
 
Gong o Kung significa exercitar la nostra energia vital per tenir-ne, perquè circuli lliurament i perquè estigui en equilibri Yin Yang. Aquests són els 3 paradigmes de la MTX.
Fins aquí podríem pensar que és un exercici terapèutic i prou. I ho és però, en tots els registres de la persona. Així que esdevé, doncs, un exercici  terapèutic integratiu de cos, emocions, pensament, consciència, esperit.
En practicar el QG ens arrelem a Terra, energia densa, material i ens obrim al Cel, energia subtil, fina, immaterial, espiritual. 


Comentari/s
0 Comentari sobre :La saviesa del Wu Wei »

Participa i escriu el teu comentari!

Escriu el teu comentari a continuació. Necessites ser membre per poder fer-ho Registra´t A la nostra web o Inicia sessió.