Música i poemes per a petits monstres (llibre + CD)
per Casas, Lola   
2 comentari/s Visitat 13012 Cops
ISBN: 978-84-8415-911-7
Data de publicació: 01/12/2009
Nombre de pàgines: 28
Format: llibre
Col·lecció: Lluerna
Matèria: Llibre Infantil i Juvenil, Música. Material complementari, Poesia
Il·lustradors: Canals, Mercè   
Portada en alta resolució:

PVP : 20.00 €

Material Didàctic
Resum

Nou recull de poemes i cançons de Lola Casas. Els versos expliquen, amb el llenguatge entenedor i proper als lectors més joves que caracteritza aquesta autora, les divertides peripècies de monstres de tots els temps. En el llibre hi trobareu des de la creació del monstre Frankenstein fins a esquelets que ballen claqué, mòmies venjatives, fantasmes solitaris, homes llop llunàtics i zombis esbojarrats... Presentació a: www.tv3.cat/pinfok/InfkSeccio.jspComentari/s
2 Comentari sobre :Música i poemes per a petits monstres (llibre + CD) »
  • #0
    Meritxell77 diu: Hola! Em comprat el llibre CD de cançons i poemes per a petits monstres, i ens ha agradat molts. Som unes professores d'una escola de música i ens agradaria treballar-ho durant la setmana cultural de la nostra escola, seria possible trobar les partitures de les cançons?? Moltes merces!
  • #1
    Publicacions diu: Estem contents que us agradés el llibre! Aquesta col·lecció, però, no porta les partitures. La col·lecció "Lletra i Música" sí que té les partitures i estan pensades perquè les puguin interpretar els nens. Hi trobareu un llibre sobre Sant Jordi i un altre de cançons pirates. Gràcies!

Participa i escriu el teu comentari!

Escriu el teu comentari a continuació. Necessites ser membre per poder fer-ho Registra´t A la nostra web o Inicia sessió.