Veus. Curs de català. Llibre del professor. Nivell 2
0 comentari/s Visitat 8242 Cops
ISBN: 978-84-8415-946-9
Data de publicació: 01/07/2007
Nombre de pàgines: 72
Format: llibre
Col·lecció: Veus
Matèria: Ensenyament, Llengua

Portada en alta resolució:

PVP : 0.00 €

Material Didàctic

Si us plau, per poder descarregar-se gratuītament el curs, empleneu el formulari amb les vostres dades personals
(*)Dades obligatòries.

Dades a emplenar


* Nom:
* Correu electrònic:
Professor:

NoAVÍS LEGAL: Segons el que estableix la normativa vigent sobre la Llei Orgànica 15/199 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les vostres dades personals s’integraran en els nostres fitxers de clients registrats a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades sota la titularitat de Publicacions de l’Abadia de Montserrat, S.A., c/ Ausiàs Marc, 92-98, 08013 Barcelona, telèfon 932450303, a/e: pamsa@pamsa.cat, amb la finalitat de gestionar les vostres comandes i subscripcions i de fer-vos arribar publicitat i ofertes dels nostres productes o serveis. Així mateix, podrà comunicar aquestes dades a empreses afins al Grup, que, en funció de l’activitat que desenvolupin, us podran informar sobre els nostres productes editorials. En aquesta mateixa adreça podreu exercir els drets d’accés, cancel·lació, rectificació i oposició, així com el dret d’oposar-vos a qualsevol dels tractaments informats.
Resum

Conté una introducció on s’explica la metodologia, l’estructura i el maneig de tots els materials que componen Veus 2, i les explicacions, unitat per unitat i activitat per activitat, del Llibre de l’alumne. En les explicacions per a cada activitat se n’explica l’objectiu, algunes observacions relacionades amb trets importants o conflictius, lingüístics o socioculturals, i el desenvolupament o els passos a seguir per resoldre l’activitat. En algunes activitats es fan suggeriments d’activitats complementàries i s’adjunten materials addicionals. Finalment, s’hi indiquen els números dels exercicis del Llibre d’exercicis relacionats amb cadascuna de les activitats i els punts de la Gramàtica als quals es pot acudir o a què es pot adreçar els alumnes. Si les activitats tenen una solució, aquesta es dóna al final del desenvolupament de l’activitat. Introducció
Unitat 1. Així, com quedem?
Unitat 2. Notícies fresques
Unitat 3. Temps era temps
Unitat 4. Estic fotut!
Unitat 5. Què vols ser?
Unitat 6. Que és aixó?
ÍndexComentari/s
0 Comentari sobre :Veus. Curs de català. Llibre del professor. Nivell 2 »

Participa i escriu el teu comentari!

Escriu el teu comentari a continuació. Necessites ser membre per poder fer-ho Registra´t A la nostra web o Inicia sessió.