Per fi junts! Parlem sobre l'adopció
0 comentari/s Visitat 3829 Cops
ISBN: 978-84-9883-962-3
Data de publicació: 01/03/2018
Nombre de pàgines: 140
Format: llibre
Col·lecció: Créixer
Matèria: Pedagogia

Portada en alta resolució:

PVP : 14.00 €

Material Didàctic
Resum

Aquest llibre està especialment adreçat a famílies adoptives o a persones que pensen en l’adopció com una opció per formar una família. També pot interessar a altres professionals que en el seu dia a dia tenen contacte amb infants i famílies.
Les autores matisen la visió idíl·lica que la societat sovint ofereix de l’adopció, considerant aspectes com ara l’abandonament, la separació, el dol... dels quals no s’acostuma a parlar i fins i tot s’arriba a negar la seva presència. Per contra, es proposa promoure el pensament i la reflexió sobre què significa l’adopció amb tota la seva complexitat, no solament per a la persona adoptada sinó també per a la família adoptiva i el seu entorn.
Parlar clarament dels orígens no sempre és fàcil. Aquest llibre pretén ser una guia de com aconseguir una comunicació realista, al mateix temps que sensible i honesta, sobre el tema. Moltes experiències de la vida quotidiana, així com del propi creixement de l’infant, provocaran un munt de preguntes.
A aquests i altres aspectes fonamentals en l’adopció, les autores intenten donar-hi resposta. A més, al final del llibre també es pot trobar una llista de recursos interessants que ajuden a aprofundir en el tema.
 
FULLEJA EL LLIBRE AQUÍ:


Comentari/s
0 Comentari sobre :Per fi junts! Parlem sobre l'adopció »

Participa i escriu el teu comentari!

Escriu el teu comentari a continuació. Necessites ser membre per poder fer-ho Registra´t A la nostra web o Inicia sessió.