L'absolut digital. Relacions i negocis entre persones i màquines
0 comentari/s Visitat 13706 Cops
ISBN: 978-84-9883-977-7
Data de publicació: 03/09/2018
Nombre de pàgines: 230
Format: llibre
Col·lecció: Magma
Matèria: Sociologia

Portada en alta resolució:

PVP : 20.00 €

Material Didàctic
Resum

El món no és com pensàvem; morfològicament, políticament, socialment, culturalment... s'ha modificat. Els sistemes ciberfísics que combinen infraestructures amb programari, sensors, nanotecnologia, etc., estan conformant una superesfera que ens envolta totalment. Això és l'absolut digital: l'estructura que ens encercla de manera constant i, sovint, invisible, des que ens llevem fins que anem a dormir, a casa, al carrer, a l'escola, a la feina, quan anem a comprar, mentre viatgem. La finalitat d'aquest llibre és explicar les claus de la transformació en què estem immersos, perquè conceptes com la internet de les coses, la intel·ligència artificial, l'aprenentatge automàtic, la robòtica, el big data o el blockchain s'entenguin sense necessitat de comptar amb grans coneixements sobre informàtica o enginyeria.

Josep Lluís Micó (La Font de la Figuera, València, 1974) és catedràtic de Periodisme de la Universitat Ramon Llull (URL) i vicedegà de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna (URL). Ha publicat més d’un centenar d’articles en revistes científiques, capítols i llibres sobre comunicació i tecnologia. Ha liderat projectes internacionals de recerca i ha obtingut premis d’investigació, periodisme i assaig. Ha dirigit el grau en Periodisme de la URL i el màster universitari en Periodisme Avançat i Reporterisme Blanquerna-Godó. És analista de tecnologia en mitjans com La Vanguardia i Radio Nacional de España-Ràdio 4. Figura entre els cinquanta principals influencers a Twitter en diverses classificacions mundials en les categories d’internet de les coses i ciència de les dades.

 

FULLEJA EL LLIBRE AQUÍ:


Ressenyes


Comentari/s
0 Comentari sobre :L'absolut digital. Relacions i negocis entre persones i màquines »

Participa i escriu el teu comentari!

Escriu el teu comentari a continuació. Necessites ser membre per poder fer-ho Registra´t A la nostra web o Inicia sessió.