Epistolari Sebastià Juan Arbó - Joan Sales (1966-1982)
0 comentari/s Visitat 3617 Cops
ISBN: 978-84-9883-956-2
Data de publicació: 16/02/2018
Nombre de pàgines: 172
Format: llibre
Col·lecció: Textos i Estudis de Cultura Catalana
Matèria: Biografies i Memòries

Portada en alta resolució:

PVP : 20.00 €

Material Didàctic
Resum

La relació epistolar entre Joan Sales i Sebastià Juan Arbó permet descobrir al lector, a partir de 111 documents originals i inèdits, dues personalitats intel·lectuals complexes, temperamentals i apassionades. L'intercanvi entre els dos escriptors va ser intens, controvertit i molt ric sobretot en opinions i consideracions generals sobre l'escriptura. S'hi posa de manifest una relació que abraça l'àmbit personal i especialment el professional quant al seguiment i control de l'obra literària i a l'exposició i defensa d'uns determinats criteris que afecten el model de llengua literària. 
L'edició d'aquest epistolari significa una aportació original i inèdita, que amplia el coneixement sobre les relacions entre editors i escriptors durant el règim franquista, alhora que reforça la figura irrepetible de Joan Sales com a editor i ajuda a recuperar i situar degudament Sebastià Juan Arbó, un dels novel·listes més importants de la narrativa catalana del segle XX.
 
Amb el suport de:
 
 
 
FULLEJA EL LLIBRE!

Ressenyes


Comentari/s
0 Comentari sobre :Epistolari Sebastià Juan Arbó - Joan Sales (1966-1982) »

Participa i escriu el teu comentari!

Escriu el teu comentari a continuació. Necessites ser membre per poder fer-ho Registra´t A la nostra web o Inicia sessió.